loader

Η ΜΟΝΑΔΑ

ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΓΕΝΕΣΙΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η Μοναδα

Η ιστορία μας ξεκινά από το 2004 με την ίδρυση της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ και την μονάδα υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής  που λειτουργεί μέσα στα πλαίσιά της. Μία καινοτόμος Κλινική με ηγετικό ρόλο στην υπογονιμότητα και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, εξοπλισμένη µε τα πλέον υπερσύγχρονα μηχανήµατα, επανδρωμένη µε τους κορυφαίους επιστήμονες της χώρας µας και αναγνωρισμένη όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, αφού πραγματοποιεί επιστημονικές εργασίες, συνεργασίες και ερευνητικά πρωτόκολλα µε Κλινικές της Ευρώπης και της Αυστραλίας. Με Κινητήρια δύναμη την πρόθεσή μας  και το όραμα να καλύψουμε τις ανάγκες που υπάρχουν όχι μόνο στην Αθήνα αλλά σε όλη την Ελλάδα σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών στο χώρο της απόλυτης εξειδίκευσης, πάνω στην υπογονιμότητα και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022 η λειτουργία της ΜΙΥΑ   « ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ»  η οποία  αποτελεί το νέο μας παράρτημα και  εδράζει στην πόλη της Λάρισας.

Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, η οποία στεγάζεται κτηριακά μέσα σε ένα από τα πιο καινούρια κτήρια της Λάρισας με εύκολη πρόσβαση και πάρκινγκ. Σε έναν όροφο 600 τ.μ. η μονάδα μας διαθέτει άνετους και μοντέρνους χώρους υποδοχής, αίθουσα συνεδριάσεων, εξεταστήρια με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, δωμάτια ανάνηψης και παραμονής ασθενών με ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση και την ιδιωτικότητα των επισκεπτών της μονάδας μας. Το χειρουργείο και το εμβρυολογικό μας εργαστήριο αποτελούν την καρδιά της μονάδας μας και είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τους διεθνής κανονισμούς και εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ακολουθώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα μας αποτελεί η εξατομικευμένη φροντίδα των ζευγαριών σε ένα σύγχρονο, μοντέρνο και φιλόξενο περιβάλλον, με μοναδικό στόχο την επίτευξη του πολυπόθητου στόχου τους: την απόκτηση ενός υγιούς παιδιού.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ένα υγιές μωρό.

DR.ΠΑΝΤΟΣ
ΓΕΝΕΣΙΣ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Αποτελεί ιδιαίτερη τιµή για µας να σας παρουσιάσουµε την ιδιωτική Μικτή Χειρουργική Κλινική µε δ.τ. «ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ», η οποία λειτουργεί µόλις από τα τέλη του 2004 και κατόρθωσε, ήδη, να επιφέρει τοµές στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Είναι µία νέα Κλινική, εξοπλισµένη µε τα πλέον υπερσύγχρονα µηχανήµατα, επανδρωµένη µε τους κορυφαίους επιστήµονες της χώρας µας και αναγνωρισµένη όχι µόνον στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, αφού πραγµατοποιεί επιστηµονικές εργασίες, συνεργασίες και ερευνητικά πρωτόκολλα µε Κλινικές της Ευρώπης και της Αυστραλίας.

Κινητήρια δύναµη σε όλη αυτήν την προσπάθεια δεν ήταν άλλη από την πρόθεσή µας να καλύψουµε τις ανάγκες που υπάρχουν στην Ελλάδα σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών στο χώρο της απόλυτης εξειδίκευσης, αλλά και στις χειρουργικές τεχνικές “µίας ηµέρας” νοσηλείας – “one day clinic”.

Διαθέτουµε χειρουργικό τµήµα, γυναικολογικό τµήµα, καθώς και τµήµα πλαστικής χειρουργικής. Με υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες καλυπτόµενες µε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εξασφαλίζεται η πλήρης ασφάλεια κατά την παροχή ιατρικών υπηρεσιών. Επειδή σκοπός µας είναι να βοηθήσουµε όχι µόνο τη γυναίκα, αλλά και τον άντρα και βέβαια τα ζευγάρια εκείνα που αντιµετωπίζουν κάποιο πρόβληµα υπογονιµότητας, διαθέτουµε την πλέον αναγνωρισµένη στη χώρα µας µονάδα υποβοηθούµενης αναπαραγωγής µε εργαστήριο εµβρυολογίας-γονιµοποίησης που σηµειώνει τα καλύτερα αποτελέσµατα ανά επιχειρούµενη προσπάθεια, πιστοποιηµένη µε ISO 9001:2008. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στη µονάδα αυτή προσέρχονται άτοµα και ζευγάρια από όλον τον κόσµο. Η υπογονιµότητα δεν πρέπει πλέον να αντιµετωπίζεται ως “ταµπού”, αλλά δυναµικά, µε την κατάλληλη αγωγή και ευπροσάρµοστα και εξατοµικευµένα κριτήρια.

Δεδοµένου ότι τα άτοµα που προσέρχονται σε µας θέλουµε να τύχουν µίας ολοκληρωµένης παροχής υπηρεσιών, διαθέτουµε απεικονιστικά εργαστήρια µε µηχανήµατα τελευταίας τεχνολογίας. Πραγµατοποιούµε ακτινοσκοπήσεις, ακτινογραφίες, διαθέτουµε εξελιγµένο-υπερσύγχρονο µαστογράφο, υπέρηχο µε τρισδιάστατη απεικόνιση, µε τον οποίο πραγµατοποιούµε γενικούς, αλλά και γυναικολογικούς υπερήχους. Η επιστήµη και η τεχνολογία στον τοµέα αυτό έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε η τρισδιάστατη απεικόνιση του εµβρύου εντός της µήτρας της γυναίκας να είναι σήµερα εφικτή και εµείς να είµαστε σε θέση να σας την προσφέρουµε, χαρίζοντας µία µοναδική εµπειρία στο ζευγάρι.

Όµως οι δυνατότητές µας συνεχίζουν ακόµη περισσότερο µε το τµήµα ενδοσκοπήσεων που διαθέτουµε και το υπερσύγχρονο, τελευταίας τεχνολογίας, εξοπλισµό στο µικροβιολογικό-βιοχηµικό εργαστήριο, το οποίο σας δίνει τα αποτελέσµατα, σχεδόν για όλες τις εξετάσεις αυθηµερόν, εντός λίγων µόνο ωρών. Η αξιοπιστία των αποτελεσµάτων, αλλά και η ταχύτητα αυτών διακρίνουν το µικροβιολογικό µας εργαστήριο.

Έχοντας φροντίσει για µία ολοκληρωµένη ιατρική φροντίδα σε επίπεδο µίας ηµέρας νοσηλείας, µε 35 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές κλίνες µε την απόλυτη εξειδίκευση του επιστηµονικού δυναµικού, µε πλήρη λειτουργικότητα, άνεση και ασφάλεια και µε υποστήριξη από τα πλέον σύγχρονα συστήµατα πληροφορικής στη διαχείριση του ιατρικού φακέλου, αποβλέπουµε στην άµεση, ευαισθητοποιηµένη, σωστή και εξατοµικευµένη προσέγγιση και αντιµετώπιση των ασθενών.

Όλα αυτά δεν θα µπορούσαν να αξιοποιηθούν, εάν δεν πλαισιώνονταν από ένα φιλόξενο περιβάλλον, µε άρτια οργάνωση. Για το λόγο αυτό η Κλινική στεγάζεται σε νεόδµητο κτίριο, όπου η διακόσµηση είναι λιτή και απέριττη, τα δωµάτια, από τα µονόκλινα έως τα πεντάκλινα, διαθέτουν σύγχρονα συστήµατα επικοινωνίας, τηλεόραση, ηλεκτρονικό υπολογιστή. Οι χώροι της Κλινικής φυλάσσονται και παρακολουθούνται από κλειστό κύκλωµα τηλεόρασης, ενώ για την ασφάλεια της Κλινικής υπάρχει και υπηρεσία ασφάλειας. Τέλος, από µία τέτοια Κλινική δεν θα έλειπε και ένας υπόγειος ιδιόκτητος, φυλασσόµενος χώρος στάθµευσης αυτοκινήτων. Η Κλινική µε δ.τ. «ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ» είναι µοναδική στο είδος της και είµαστε στη διάθεσή σας προκειµένου να επιλύσουµε µαζί κάθε πρόβληµά σας που άπτεται των δραστηριοτήτων µας.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας.

Αιχμή του δόρατος στο δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας η νεοσύστατη κλινική Γένεσις Αθηνών Θεσσαλίας αποτελεί η κορυφαία ομάδα επιστημόνων που την στελεχώνει. Μια ομάδα γιατρών και εμβρυολόγων με ιδιαίτερα εξειδικευμένη γνώση, πολυετή εμπειρία και αμέτρητες επιτυχίες στο Γένεσις Αθηνών η οποία καλείται με το ίδιο ήθος, ζήλο και αίσθημα ευθύνης να υπηρετήσει και να σταθεί δίπλα στα ζευγάρια που θα ζητήσουν την βοήθεια του Γένεσις Αθηνών Θεσσαλίας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η ΟΜΑΔΑ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η ΟΜΑΔΑ
Διεύθυνση

Λεωφ. Καραμανλή & Σαμουηλίδη
Λάρισα, 41335

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

08:00 – 16:00

© 2022 ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Designed & Developed by Small Studio